Job alert! Week 03

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job alert! Week 03

Het is weer zo ver! Onze jongerenwerkers hebben weer mooie leerbanen, (bij)banen en stages voor je gevonden. Heb je help nodig bij je sollicitatie? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Contact informatie vind je onderaan de pagina.

BBL (Leerbanen)

Leerbaan mbo-niveau 4 (BBL) bij kruidvat: Ben je bezig met een mbo-opleiding Detailhandel (niveau 4) en wil je ontdekken hoe het is om te werken bij een succesvol bedrijf? Bij Kruidvat mag je vanaf dag één aan de slag met veel verschillende taken en draai je volledig mee op de werkvloer (zo leer je het snelst!). Je rekent af achter de kassa, adviseert klanten bij het vinden van de juiste producten en zorgt ervoor dat de winkel netjes is.

Bron: werkenbijkruidvat.nl

Werken en leren bij Kraamzorg Mama: Uiteraard zoeken wij voor deze prachtige groeiende organisatie ook mensen die gedreven zijn het vak van kraamverzorgende te leren. Ben jij van nature een verzorgend type en spreekt de geboortezorg je aan? Kraamzorg Mama biedt jou nu de kans om opgeleid te worden tot Kraamverzorgende in een leer/werktraject.

Bron: indeed.nl

Leer-werktraject audicien bij: Wil jij echt het verschil kunnen maken in iemands leven? Heb je affiniteit met zorg, ben je commercieel en geïnteresseerd in innovatie en techniek? Dan is het vak van Audicien echt iets voor jou.

Wij bieden begin februari 2022 onze leerling-audiciens een geheel betaalde opleiding, een marktconform salaris op werk- én schooldagen en de juiste begeleiding naar de functie van volwaardig audicien.

Bron: indeed.nl

Verkoopmedewerker Blokker: Sociaal. Energiek. Initiatiefrijk. Ambitieus. Zomaar wat karaktereigenschappen die jou omschrijven, en precies wat Blokker zoekt in een BBL Verkoopmedewerker. Wat je mag verwachten? Een gevarieerd takenpakket, veel verantwoordelijkheden, mooie doorgroeimogelijkheden en een topteam met gezellige collega’s! Klinkt goed, maar ben je nog niet begonnen met je BBL-traject? Geen probleem. In dat geval kun je aan de slag als Toekomstig BBL. Een mooie voorsprong op jouw opleiding!

Bron: indeed.nl

Stage

Stage bij PLUS: Ben je op zoek naar een stage? En heb je er ooit aan gedacht om dat te doen in een supermarkt? Als stagiair in een PLUS supermarkt maak je kennis met alle aspecten van de supermarkt en word je gezien als volwaardig lid van het team.

Bron: indeed.nl

Stage Handelsregister afdeling Backoffice Zuid-West bij Kamer van Koophandel: KVK maakt zich klaar voor de toekomst. Om beter te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten maken wij onze dienstverlening flexibeler en onze ICT up-to-date. KVK zet vol in op digitalisering en heeft zichzelf als doel gesteld om de beste digitale dienstverlener te worden binnen de publieke sector. Dit vraagt veel van de medewerkers, als stagiair Sociaal/Juridisch is het jouw taak om hieraan bij te dragen en te coördineren. Word jij hier enthousiast van en wil je bijdragen aan dit succes? Solliciteer dan snel!

Bron: indeed.nl

Stage bij Erba Rotterdam: Branches: metaaltechniek. Het bedrijf begeeft zich binnen de marktsegment plaatwerken en is voornamelijk werkzaam in de regio. De ERBA Groep is specialist in metaalbewerking zoals plaatlaseren en buislaseren, met vestigingen in Veenendaal en Rotterdam. De ERBA Groep bestaat uit vier zelfstandige onderdelen, allen gespecialiseerd in metaalbewerking: ERBA Veenendaal, ERBA Rotterdam, ERBA buisbewerking en BVS Sociaal Metaal.

Bron: stagemarkt.nl

Stage bij Bibliotheek Rotterdam: Stage bij ieder kind verdient een goede start Een fijne, veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn is belangrijk voor een goede start. De Rotterdamse Peuterschool wil elke peuter een optimale start bieden door hem te stimuleren om te spelen, te ontdekken en zich te ontwikkelen. Op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Als individu en als lid van de groep. De Rotterdamse Peuterschool ondersteunt de ouders van peuters bij de opvoeding.

Bron: stagemarkt.nl

Heb je vragen over een vacature of heb je hulp nodig?

Wij zijn er om je te helpen! Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Neem contact op met onze TOS- en wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.