Job Alert! week 52

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job Alert! week 52

Ben jij opzoek naar tof werk, een droomstage of misschien iets op basis van BBL? Op deze pagina vind je de tofste vacatures uit Rotterdam en omstreken!

Vacatures van de week

1. klantenservice medewerker Autoverzekeringen bij Allianz: Als Klantenservice Medewerker Autoverzekeringen ben jij het eerste aanspreekpunt richting het intermediair, verzekerden, tegenpartij en expertise bureaus. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van schademeldingen voor Allianz Schade Nederland. Daarnaast vervul je een actieve rol in het verbeteren van de dienstverlening. Jij wil graag de verwachtingen van klanten overtreffen.

Website: www.youngcapital.nl

2. commercieel medewerker bij VodafoneZiggo: Klanten die dreigen weg te gaan, binnenboord houden. Als commercieel medewerker in Rotterdam word jij gebeld door VodafoneZiggo-klanten die hun abonnement willen opzeggen. Aan jou de taak om de reden hiervoor te achterhalen. Door gerichte vragen te stellen, goed te luisteren kun jij de oorzaak van het probleem achterhalen.

Website: www.youngcapital.nl

3. Verkoopmedewerker bij Essent in de BCC: Je eigen stukje winkel runnen. Want als parttime verkoopmedewerker voor Essent heb jij je eigen plek in de BCC waar je voor nieuwe Essent-klanten zorgt. Door voorbijkomende klanten en lauw/warme leads te informeren, adviseren en een energiecontract voor ze af te sluiten. Je overtuigt ze met jouw enthousiasme, goede deals en alle andere voordelen van de energieleverancier.

Website: www.youngcapital.nl

4. Allround logistiek medewerker In het kort: Voor onze opdrachtgever in Capelle aan den Ijssel die gespecialiseerd is in de distributie van medicijnen zoeken wij een Allround logistiek medewerker. Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag, maar je moet wel altijd 5 dagen beschikbaar zijn van maandag t/m vrijdag. In het magazijn worden alle voorkomende logistieke taken gedaan, van inkomende goederen tot uitgaande goederen. Dit betekent dat je niet alleen maar met inpakken bezig bent, of alleen maar met voorraadbeheer, maar het totale proces onder de knie moet gaan krijgen om zo echt Allround logistiek medewerker te worden.

Website: www.indeed.nl

BBL vacatures van de week

1. Opleiding beveiliger MBO 2 The Flying Dutchman: Bij The Flying BV is het mogelijk om gratis de Mbo-opleiding Beveiliger II te gaan volgen. Ben je geïnteresseerd? Januari 2022 gaan wij starten met de eerste klas voor deze Mbo-opleiding Beveiliging. Na ongeveer 8 maanden kan jij dan het MBO-diploma Beveiliger II op zak hebben maar dat is afhankelijk jouw inzet en motivatie.

Website: www.indeed.nl

2. Leerling Monteur Campina BBL – job post Randstad: Je loopt door de fabriek; in een schone werkomgeving is het productieproces op volle gang. Als monteur speel jij een belangrijke rol in dit proces. Spreekt de combinatie van productie van een dagvers product, een hoogstaand machinepark en sleutelen jou aan? Ben jij verantwoordelijk, besluitvaardig en actiegericht dan hebben wij wellicht die droombaan, als monteur, voor jou. Een droombaan hoeft niet direct te betekenen dat je hierin al ervaring hebt, want op dit moment zijn wij in opdracht van Friesland Campina Rotterdam en Maasdam op zoek naar BBL Leerlingen Monteur Elektrotechniek & Instrumentaties (E&I).

Website: www.indeed.nl

3. Tandartsassistent BBL bij Tandartspraktijk Kleinpolder: Wij zijn een moderne praktijk met 3 behandelkamers gevestigd in de Rotterdamse wijk Overschie. Wij staan voor goede en prettige tandheelkunde voor het hele gezin. Van jong tot oud. Er is specialistische kennis opgedaan in de bijzondere tandheelkunde en prothetisch-restauratieve tandheelkunde.

Website: www.indeed.nl

4. Kinderopvang Piccolini: Goed nieuws! Vanaf januari 2022 mogen wij werknemers-in-opleiding inzetten als lerend begeleidster. Wil jij graag werken en leren in de kinderopvang, zonder diploma? Het kan! Wij betalen je opleiding en je ontvangt meteen salaris. Kinderopvang Piccolini biedt namelijk leer/werkplekken (BBL) aan mensen die zich willen laten kwalificeren voor Pedagogisch Medewerker in de kinderopvang.

Website: www.Indeed.nl

Stage vacatures van de week

1. Stage HR bij Coolblue: Als HR Stagiaire ben je vraagbaak en aanspreekpunt op het gebied van alle HR gerelateerde vragen van jouw collega’s. Je studeert richting HRM en staat te popelen om stage te lopen.

Website: www.indeed.nl

2. HR Stagiair bij Skins Cosmetics: Voor onze afdeling Human Resource Management zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een periode van minimaal 5 maanden vanaf februari 2022. Kom jij ons helpen met het optimaliseren van alle HR processen?

Website: www.indeed.nl

3. Stage plaats bij Thuiszorg Parels: Zoek je een leuke en leerzame stageplaats in de zorg?Thuiszorg Parels biedt stagiairs diverse stageplaatsen. Het is jouw kans de theorie die je op school leert in de praktijk toe te passen en werkervaring op te doen.

Website: www.indeed.nl

4. Stagiaire MBO PLUS: Ben je op zoek naar een stage? En heb je er ooit aan gedacht om dat te doen in een supermarkt? Als stagiair in een PLUS supermarkt maak je kennis met alle aspecten van de supermarkt en word je gezien als volwaardig lid van het team.

Website: www.indeed.nl

5. HR Intern in Maasdam/Rotterdam bij Friesland Campina: Ben jij een gemotiveerde, communicatief sterke HBO/WO student met een passie voor het HR vak? Pak dan deze kans om waardevolle ervaring op te doen in de dynamische werkomgeving van Friesland Campina. Het HR team van Rotterdam/Maasdam is namelijk op zoek naar een zelfstandige HR stagiair(e).

Website: www.indeed.nl

Heb je vragen over een vacature of heb je hulp nodig?

Wij zijn er om je te helpen! Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.