Join us te gast bij M

Join us te gast bij M

Op TV praten over eenzaamheid, dat is voor veel jongeren best een dingetje! Toch zaten Miel en Astrid van Join us vrijdag 4 december de talkshow M aan tafel om hierover te vertellen. Ze wilden juist hun verhaal delen, omdat het anderen kan helpen 

Het gevoel dat je nergens bij hoort

“Het gevoel als je nergens bij hoort, dat je niet op een persoon kunt terugvallen. Dat is heel vervelend. Dan kun je jezelf niet uiten en ga je jezelf afsluiten. Door aan Join us mee te doen kreeg ik eigenlijk een steuntje in de rug, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg in sociale contacten”, vertelt Miel.

Meedoen met Join us?

Wil jij ook meedoen met Join us in Rotterdam Centrum of Delfhaven? Meld je dan snel via hun website of doe mee met hun online community.

Tags:
, ,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.