Job Alert! week 46

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job Alert! week 46

Ben jij opzoek naar tof werk, een droomstage of misschien iets op basis van BBL? Op deze pagina vind je de tofste vacatures uit Rotterdam en omstreken!

Vacatures van de week

2. Vulploegmedewerker bij Action: Een leuke bijbaan dicht bij huis met een flexibel rooster. Hoe moeilijk kan het zijn? Bij Action houden we het graag simpel, ook als het om jouw baan gaat. Als vulploegmedewerker bij Action werk je in een leuk team en plannen we in overleg met jou je werkuren in. Vergeet vakkenvullen in de supermarkt; bij Action heb je pas echt een superbijbaan!

Website

4. Groepshulp kinderopvang regio Rotterdam: Houd jij van kinderen en kinderen van jou? Zou jij graag willen werken in de kinderopvang maar “mag” dat niet omdat je niet de juiste opleiding hebt gevolgd? Lees dan snel verder. Voor onze vestigingen van KSH (Kinder Service Hotels) in regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een of meerdere groepshulpen. Deze groepshulpen gaan onze pedagogisch medewerkers ondersteunen op de groep. Wil jij met ons kennismaking tijdens een lekker ontbijtje? kom dan vrijblijvend naar de Breakfast Club.

Website

5. Verkoper buitendienst bij Marketing Coördinators BV: Ben jij commercieel, gemotiveerd en werk je graag in de buitenlucht? Weet je precies hoe je met mensen moet omgaan en kun je inspelen op iedere situatie? Dan is de functie Commercieel Adviseur jou op het lijf geschreven.

Website

6. Financieel medewerker bij een Tof Fotografie Bedrijf: Als financieel medewerker kom jij te werken op het hoofdkantoor van een snelgroeiend fotobedrijf in Capelle aan den IJssel. Binnen het finance team zijn zij hard op zoek naar jouw kennis en ervaring. Jij bent namelijk dé expert op het gebied van de financiële administratie en bent op zoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Door jouw kennis en ervaring weet jij precies wat er komt kijken bij de financiële administratie.

Website

7. Productiemedewerker bij PostNL: Als fulltime of parttime productiemedewerker bij PostNL in Rotterdam tel jij elke dag af tot middernacht. Why? Omdat je dan mag beginnen met werken. Jij draait namelijk alleen nachtdiensten. Samen met je collega’s haal je elke nacht weer door met hard werken en veel gezelligheid.

Website

8. Klantenservice medewerker bij Stedin: Als klantenservice medewerker in Rotterdam sta jij klanten van Stedin te woord. Via de telefoon, social media en/of chat. Hier komen allerlei vragen binnen over meters, facturen en aansluitingen. Van zowel particulieren als zakelijke klanten. Stedin is namelijk de grootste netbeheerder in de regio. Aan jou de taak om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Door aandachtig te luisteren, gericht door te vragen en met een passende oplossing te komen. Kom je er niet uit, dan zet je de vraag door naar een ervaren collega.

Website

9. Bezorger/bijrijder bij Coolblue: Als bezorger/bijrijder bij Coolblue in Rotterdam ga je samen met je collega op pad om klanten een glimlach te bezorgen. Eenmaal aangekomen bij de klant verwonder jij ze met hun splinternieuwe wasmachine, koelkast of televisie. Staat er nog een oud of kapot product? Dan neem je die weer mee terug. De nieuwe televisie installeren? Ook daar draai jij je hand niet voor om. Vervolgens stap je de bus weer in, onderweg naar het volgende adres. Na een druk werkdag ga je met een voldaan gevoel naar huis, met een glimlach uiteraard!

Website

BBL vacatures van de week

1. Leerling Verzorgende IG bij Florence: De BBL-opleiding Verzorgende 3IG start begin februari 2022. Gedurende de opleiding werk je minimaal 24 uur per week en ga je één dag in de week naar school. 4 uur van je lesdag wordt betaald door Florence. De opleiding tot verzorgende 3IG volg je via MBO Rijnland of ROC Mondriaan.

Website

2. BBL-opleiding techniek bij Maintec: Ben je in je vrije tijd veel met techniek bezig en wil je van je hobby je werk maken? Haal een erkend mbo-diploma via het Maintec Leerbedrijf!

Website

Stage vacatures van de week

1. Recruiter Stagiaire bij YoungCapital: Wil jij je communicatief ontwikkelen en zoek je een meewerk- of afstudeerstage? Start vanaf Februari als Stagiaire bij YoungCapital Rotterdam. Kandidaten matchen met bedrijven. Samen met een recruiter pak je vacatures op en ga je op zoek naar de perfecte match. Maar voordat je onze database van zes miljoen kandidaten in duikt, bespreek je eerste met de recruiter je plan van aanpak.

Website

2. Stage bij MTV of 3FM: Leren, leren, leren: daar draait het om met een stage bij MTV of 3FM. Als stagiair bij één van deze internationale merken leer je niet alleen jouw kennis toe te passen in de praktijk, maar ook hoe het er aan toe gaat behind the scenes bij deze multinationals.

Website

3. Stage administratief medewerker bij Beautylooks Cosmetics BV: Beautylooks Plaza Rotterdam is een allround beauty salon gevestigd in het centrum van Rotterdam. Met een browbar, hairsalon, beautysalon en nail bar vind je bij Beautylooks alles met betrekking tot beauty onder één dak. Wil jij hét gezicht zijn die klanten het eerst zien bij binnenkomst? Aarzel dan niet en kom ons leuke team versterken. Wij zijn vanaf maart 2021 op zoek naar een gezellige stagiair receptionist(e).

Website

4. Stagiair (BOL-stage) bij Big: Wil jij tijdens je opleiding ervaring opdoen met het werken in de detailhandel? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een stage in een van onze winkels te volgen. Als stagiair doe je bij Big best veel. Je helpt klanten, draait kassa, vult de artikelen aan en zorgt er samen met je collega’s voor dat het filiaal er netjes en verzorgd uitziet. Natuurlijk krijg je tussendoor de ruimte om de nodige opdrachten voor school uit te voeren.

Website 

Heb je vragen over een vacature of heb je hulp nodig?

Wij zijn er om je te helpen! Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.