Job Alert! week 41

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job Alert! week 41

Ben jij opzoek naar tof werk, een droomstage of misschien iets op basis van BBL? Op deze pagina vind je de tofste vacatures uit Rotterdam Delfshaven en omstreken!

Vacatures van de week

1. Verkoopmedewerker Intertoys: In een gemiddelde Intertoys winkel hebben we al gauw 8.500 producten staan. Niet alleen het modernste speelgoed, gifts & bijoux, maar ook games. Dat vraagt dus heel wat energie van jou en de overige medewerkers, om al die producten uit elkaar te houden. Vervolgens perfect te presenteren, de voorraden op orde te hebben en je klanten ook nog eens van goed advies te voorzien.

Website: www.indeed.nl

2. fietskoerier: Als onze Koerier bezorg je heerlijke gerechten in jouw stad – je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naar onze hongerige klanten. Wij bieden twee mogelijkheden om je shift te starten. Dit betekent dat je ofwel start vanaf je huis vanuit een, vooraf gekozen, geselecteerd login gebied in je eigen woonplaats of vanuit de onze hub. Start je vanaf huis dan maak je gebruik van je eigen fiets en je ontvangt een vergoeding ter compensatie. Start je vanuit een hub dan maak je gebruik van onze E-bikes

Website: www.indeed.nl

3. Horecamedewerker Backwerk: Jij maakt het verschil! Als bijlesgever bij LeraarLink geef je zelfstandig bijlessen op locatie aan kleine klassen, voornamelijk in het voortgezet onderwijs. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur aan en weet leerlingen te motiveren en enthousiasmeren. Daarmee help je ze om hun achterstanden weg te werken of zich goed voor te bereiden op hun examens.

Websitewww.indeed.nl

4. Verkoopmedewerker C&A: Je bent op de hoogte van de modetrends. Met oprechte interesse vind je het leuk om onze klanten op het gebied van fashion te adviseren. Jij ziet wanneer klanten behoeften hebben aan advies en stapt op dat moment op ze af. Door het stellen van de juiste vragen, weet jij de wensen te achterhalen en welk product als beste bij de klant past. Klanten lopen bij jou altijd met een tevreden gevoel naar buiten.

Websitewww.indeed.nl

5. Callcenter medewerker We Say So: Werken doe je vaak niet zomaar, er moet ook iets tegenover staan. Gelukkig zijn we hier bij ‘We Say So’ er van bewust en doen wij ons uiterste best om het jou naar je zin te maken! Je komt te werken in een informele en prettige werkomgeving die kenmerkend is voor ‘We Say So’. Het team bestaat uit enthousiaste en leuke collega’s. Geen outbound koude campagnes, maar alleen maar gewenste contact met potentiele nieuwe klanten van onze opdrachtgevers.

Websitewww.jobbird.com

BBL vacatures van de week

1. Technisch Productiemedewerker: GOC leidt je op tot Grafisch operator en biedt je daarmee een mooie toekomst met doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken met moderne machines en je hebt goede arbeidsvoorwaarden. Heb jij ervaring als Technisch Productiemedewerker, Machine Operator, Procesoperator of ben je een schoolverlater en wil jij je eerste stap zetten in de grafimedia- en kartonnagebranche? Lees dan snel verder.

Website: www.indeed.nl

2. vacature BBL Leerling Elektromonteur: Onze opdrachtgever behoort tot één van de grootste bedrijven van Nederland op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering. Ze zijn actief in de utiliteitsbouw, industrie en infra en hebben vestigingen door heel het land. Vanuit de regio Rotterdam ga je werken in de industrie met de nieuwste technologie in een team van gedreven vakmannen die ervoor zullen zorgen dat ook jij een echte technische vakman wordt!

Websitewww.indeed.nl

3. Shopmanager Beter horen: Met jouw efficiënte personeelsplanning zorg je voor een positieve beïnvloeding van de productiviteit van je medewerkers. Je handelt ondernemend en hebt een coachende rol richting je collega’s. Je zet de (commerciële) puntjes op de i en laat de winkel hiermee in alle opzichten groeien. In samenwerking met je regiomanager zorg je voor een continue procesverbetering.

Websitewww.indeed.nl

4. Leerling Dakdekker: Jij gaat aan de slag bij een leuk en snel groeiend familie bedrijf dat zich bevindt in de techniek sector. Het bedrijf Jij gaat aan de slag als leerling dakdekker en zal samen aan de slag gaan met een ervaren dakdekker die jou alle kneepjes van het vak gaat leren! In het leerproces van jouw nieuwe functie ga je aan de slag met het leren van installatietechnieken, isolatie aanleggen, dagen renoveren, dakbedekking aanleggen en aanbreng methodes toepassen (brandmethode).

Websitewww.indeed.nl

5 Zelfstandig werkende kok: Kan je goed koken, heb je ervaring in een grote keuken en kan je elke party draaien?? Wings Hotel zoekt een gedreven Zelfstandig Werkend Kok die ervoor zorgt dat onze gerechten geweldig de gasten bereiken! Wij hebben een grote, moderne keuken waar een gedreven team samenwerkt.

Website: www.jobbird.com

Stage vacatures van de week

1. Stagiaire verkoopmedewerker: Wij zijn momenteel opzoek naar een gedreven MBO of HBO stagiaire (richting verkoop of commercie) , die ervaring wilt op doen bij het werven van nieuwe klanten en verkoop ervaring wilt opbouwen.

Websitewww.stagemarkt.nl

2. Stagiaire MBO Plus: Bij Samskip zorgen we elke dag voor de meest efficiënte goederentransporten van A naar B voor onze klanten. Daar komen heel wat verschillende operationele, administratieve en commerciële werkzaamheden bij kijken. Voor gedreven mbo- en hbo-studenten die niet bang zijn om in het diepe te springen hebben wij binnen ons bedrijf verschillende boeiende stageplekken.

Websitewww.indeed.nl

3. stagiaire Lievegoed: Een mooie stageplek met veel afwisseling, plezier en een prettige werkomgeving met betrokken collega’s en goede ontwikkelmogelijkheden. Je persoonlijke ontwikkeling staat bij Lievegoed centraal en je krijgt de kans om jouw talenten en vaardigheden optimaal te benutten en je te ontwikkelen tot een zorgprofessional.

Websitewww.indeed.nl

4. Stage financiële dienstverlening – Veldsink Advies: Jij bent op zoek naar een stage waar je écht iets kan leren. Het liefst bij een bedrijf waar je niet als nummer, maar als persoon wordt gezien. Waar je niet ‘de stagiaire’ bent, maar als volwaardige collega wordt gezien. Maar waar je bovenal kan werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Herken jij jezelf hierin? Kom dan stage lopen bij Veldsink Advies.

Websitewww.indeed.nl

5. MBO 4 juridisch/secretarieel en HBO rechten stagiair(e) gezocht!: Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stageplek? Steek jij graag de handen uit de mouwen en zorg jij graag dat alles op rolletjes loopt? Je ondersteunt als stagiaire zowel het secretariaat als de advocaten. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt bij ons de mogelijkheid mee te gaan met de advocaten naar verschillende rechtbanken en gerechtshoven, penitentiaire inrichtingen en politiebureaus. Aan het eind van je stage heb je een volledig beeld van de strafpraktijk.

Websitewww.indeed.nl

Heb je vragen over een vacature of heb je hulp nodig?

Wij zijn er om je te helpen! Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.