De meidenvilla is open!

opening meidenvilla met Judith van Bokhove

De meidenvilla is open!

De ballonnen hingen, de slingers waren opgehangen en er was heerlijk eten klaargemaakt door de moeders van de wijk. Dit had allemaal een reden, namelijk de meidenvilla op het Coolhaveneiland kon eindelijk geopend worden! De Meidenvilla werd niet door zomaar iemand geopend, maar door onze eigen wethouder Judith van Bokhoven en een groep meiden uit de wijk. Wil je een stukje van haar openingsspeech zien check dan de video hiernaast. 

Voor wie is de Meidenvilla?

Deze Villa is voor alle jonge meiden uit de buurt en zij mogen samen met onze Kerensa bedenken wat er gaat gebeuren. Heb jij een leuk idee of wil je graag meedoen? Dan mag je altijd contact opnemen met Kerensa.

Wanneer is het open?

Je bent van harte welkom aan de Willem Buytewechstraat 188a. De villa is elke donderdag van 15:00 tot 17:00 open. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.