Job Alert! week 39

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job Alert! week 39

Ben jij opzoek naar tof werk, een droomstage of misschien iets op basis van BBL? Op deze pagina vind je de tofste vacatures uit Rotterdam Delfshaven en omstreken!

Stage highlight

Stage Redacteur bij Werf& 

Op zoek naar een journalistieke stage? Werf& heeft een stageplaats voor een gemotiveerde student en jong talent dat het journalistieke vak wil leren, en tegelijk wil leren over de arbeidsmarkt. Dat hoeft niet perse voor een journalistieke opleiding te zijn, als je maar wel over journalistieke kwaliteiten beschikt.

Website: www.werf-en.nl

Vacatures van de week

1. Bijbaan Weekenddocent B&R Bijles: Bijles op Niveau wil een fundament leggen voor leerlingen. Zij is zich ervan bewust dat leerlingen diverse achtergronden hebben en dat dit variatie in leerroutes en werkvormen met zich meebrengt. Met een gespecialiseerde aanpak, wil Bijles op Niveau de ontwikkelingskansen van schoolgaande leerlingen vergroten en zich inzetten voor meer gelijke kansen van leerlingen. Voor projecten in Rotterdam-Zuid zijn wij op zoek naar bijlesdocenten die een passie hebben voor het begeleiden van leerlingen.

Website: www.indeed.nl

2. Kassamedewerker bij ROKA: De kassamedewerker heeft als belangrijkste taak het afhandelen van de verkoop aan de kassa. Daarnaast verwelkom je vriendelijk en gastvrij de klanten op drukke dagen bij ROKA. Je creëert een open en professionele sfeer waarbij de klant zich snel thuis voelt. Onze klanten zijn aanstaande bruidegoms die met meerdere personen onze winkels bezoeken voor het uitzoeken van een trouwkostuum. Daarnaast plan je vervolgafspraken in en voer je kassawerkzaamheden uit.

Websitehttps://fashionunited.nl/

3. Fietsbezorger Rotterdam (bijbaan) 6 of 12 uur bij Doorb.nl: Flexibele fiets bezorger gezocht in Rotterdam die ook wil flyeren. (6 of 12 uur per week). Voor iedereen, jong (vanaf 15 jaar) en oud 65+, die leuk wil bijverdienen. Ben jij een vroege vogel en wil je één uurtje werken in de ochtend?

Daarnaast kan je gaan flyeren in je eigen buurt? (deze tijden kan je zelf indelen) Kies dan nu voor een leuke bijbaan als bezorger bij Doorb. Wij bezorgen 6 dagen in de week vers brood voor Bakker Uljee.

Websitewww.indeed.nl

4. Medewerker Afwasser bij De Beren Schieveste Schiedam: Wij zijn op zoek naar mensen die ons team in de keuken willen versterken.

Websitewww.debanensite.nl/

5. Parttime Postvoorbereider bij PostNL: Als postvoorbereider werk je op een van de sorteerlocaties van PostNL. Jij hebt samen met je collega’s de verantwoordelijke taak om post te sorteren. Daarna maak je bundels van de post en stopt die in de juiste volgorde in tassen voor onze postbezorgers. Het is belangrijk dat je geordend en precies bent, omdat jouw werk ervoor zorgt dat onze postbezorgers de post juist en op tijd kunnen bezorgen.

Websitehttps://www.postnl.nl/

BBL vacatures van de week

1. Tandartsassistent in opleiding – opleidingstraject bij De Tandartsengroep Delft: Een tot twee maal per jaar is De Tandartsengroep in staat om een onervaren kracht volledig op te leiden tandartsassistent. Opgeleid worden binnen De Tandartsengroep is uniek daar De Tandartsengroep een eigen opleidingsinstituut heeft en producent is van e-learning voor de tandartsassistent en assistenten binnen de praktijk op hoog niveau werken. Assistenten die bij De Tandartsengroep zijn opgeleid zijn binnen de arbeidsmarkt zeer gewild.

Website: www.indeed.nl

2. BBL Winkel Juwelier: Lucardi hecht veel waarde aan het opleiden van nieuwe medewerkers en is daarom een ideale werkgever om je BBL opleiding bij te volgen. Tijdens jouw BBL stage help je de klanten bij het maken van hun keuze. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. Je zorgt er samen met je team voor dat de klant met een blij gezicht de winkel verlaat. Je bent medeverantwoordelijk voor de presentatie van de sieraden. Daarnaast voer je service- en kassawerkzaamheden uit. In deze afwisselende stage is elke dag anders!

Websitewww.werkenbijlucardi.nl/vacatures

3. Parttime BBL Opleiding MBO Verpleegkunde via Samen Professional: Ben jij als Verzorgende IG nog lang niet uitgeleerd? Heb jij de ambitie om Verpleegkundige te worden? En kan jij niet wachten om aan deze zorgopleiding te starten? Dan hebben wij een hele interessante job voor jou!

Websitehttps://samenprofessionals.nl/view/1805203/

4. Scholingstraject Pedagogiek en Onderwijs bij WerkendLeren Rotterdam: Wil jij graag werken met kinderen, maar heb jij nog niet het juiste diploma? Ontdek onze flexibele opleidingsroute!

Ben jij toe aan een carrièreswitch naar de kinderopvang of het basisonderwijs, maar twijfel je of het werk bij je past? Of weet je niet of je de investering wil en kan doen? Dan bieden wij jou graag de mogelijkheid voor het volgen van een flexibel scholingstraject.

Websitewww.indeed.nl

5 Junior stylist BBL 2e/3e jaar Schiedam bij Brain Wash Kappers: Voor de vacature Junior stylist BOL/BBL 2e/3e jaar zijn wij op zoek naar leerlingen die goed in teamverband kunnen werken. Iemand die leergierig is en wil groeien in het vak. Ben jij modebewust, creatief leergierig? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Websitehttps://www.brainwash-kappers.nl/

Stage vacatures van de week

Ben jij opzoek naar tof werk, een (bij)baan, BBL of stage in Rotterdam? Kijk dan snel op deze pagina en vind jouw toekomstige functie!

1. Stage productontwerp bij Patrick Hartog Design: Vind jij het leuk om te werken aan interieur producten en accessoires zoals bijvoorbeeld verlichting en vazen? Bij Patrick Hartog Design kun je het proces van productontwerp volgen en meemaken van begin tot einde. Zowel het ontwerpproces op papier en achter de computer als prototypes en het maken van mallen en het verdere keramiekproces! Ook krijg je een kijkje in de overige werkzaamheden die komen kijken bij het ontwikkelen en verkopen van producten.

Websitewww.indeed.nl

3 Grafisch vormgever stage bij Walljar.com: Tijdens deze stage ontwikkel je jezelf als multidisciplinair ontwerper. Je zult betrokken zijn bij het bedenken, ontwerpen en publiceren van posters voor Walljar.com. Hierbij komen verschillende ontwerpstijlen kijken, zoals illustratief, fotografie, typografie, bewerkte beelden in Photoshop, etc. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor je eigen creatieve inbreng. Je zult ook alle mockups ontwerpen zodat de poster designs die je maakt op de website op een toffe manier getoond worden aan de bezoekers.

Websitewww.indeed.nl

4. Receptie medewerker – Stage bij The Art Hotel: Wij zijn opzoek naar leergierige stagiaires voor onze receptie en-/of reserveringsafdeling team!

Websitewww.indeed.nl

5. Stage bezwaar en beroep bij de juridische directie bij Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: De stage biedt jou een unieke mogelijkheid ervaring op te doen met de praktische toepassing van het recht. Aan het einde van je stage heb je een goed beeld van de procespraktijk van de jurist bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Kom jij onze informele en prettige werkomgeving ervaren? Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen zal de stage (grotendeels) digitaal plaatsvinden. De stageplaats heeft een duur van drie maanden.

Websitehttps://www.werkenvoornederland.nl/vacatures/stage-bezwaar-en-beroep-bij-de-juridische-directie-SZW-2021-0266#0

Heb je vragen over een vacature of heb je hulp nodig?

Wij zijn er om je te helpen! Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.