Job Alert! week 37

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job Alert! week 37

Stage highlight

Stagiair(e) Grafisch bij MASCOLORI

Doe jij een grafische opleiding en wil je ervaring opdoen bij een innovatief en kleurrijk bedrijf? Dan is Mascolori wellicht een plek voor jou.
Je werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van uitingen op social media, nieuwsbrieven en zaken als flyers. Er staat een mooie huisstijl en hier kun jij leren verder invulling aan te geven en mee te spelen.

Website: https://mascolori.nl/vacatures

Vacatures van de week

baantjes en bijbanen in Rotterdam

1. Redactielid bij Redactie Bospolder-Tussendijken: Redactie Bospolder-Tussendijken is op zoek naar nieuwe redactieleden! Woon je in Delfshaven (Rotterdam), heb je een connectie (of ben je op zoek naar die connectie) met Bospolder-Tussendijken, ben je een teamplayer en hou je van creatief bezig zijn/artikelen schrijven/social media onderhouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Website: www.indeed.nl

2. Hotel Receptionist bij Hotel Port: Voor de functie van Medewerker Hotel receptionist(e) zijn wij opzoek naar iemand met affiniteit voor de hotelbranche. Wij zijn opzoek naar iemand die van aanpakken weet en naast het receptiewerk ook de voorkomende werkzaamheden zal uitvoeren, ook zoeken wij medewerkers met enige ervaring als receptionist. Evenals inzetbaar als Medewerker receptionist(e) in ochtenddienst en avonddienst.

Website: www.indeed.nl

3. Pedagogisch Flex Medewerker (18-27 upw, locatie Delfshaven) bij Kiddoozz Kinderopvang: Ben jij op zoek naar flexibiliteit, maar toch het gemak van een vast inkomen? Dat kan!
Bepaal zelf welke dagen en hoeveel uren je wilt werken, dan zorgen wij voor een fijn cluster met leuke locaties waar je aan de slag kunt! Flexibel, maar toch onderdeel van een vast team… Wie wil dat nou niet?

Website: www.indeed.nl

4. Oproepkracht keuken bij Poolcafe Delfshaven: Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele (bij-) baan? Lees dan snel verder! Poolcafé Delfshaven is op zoek naar enthousiaste bedienings- en keukenmedewerkers om ons team te versterken. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf in Historisch Delfshaven in Rotterdam. Er wordt bij ons niet alleen gepoold en gedart maar we zijn ook een horecazaak waar gedronken en lekker gegeten kan worden. Regelmatig worden er toernooien, familiefeesten en bedrijfsfeesten bij ons georganiseerd. We zijn 7 dagen per week geopend vanaf 12:00 uur. Herken je jezelf in de volgende omschrijvingen?

Website: www.indeed.nl

5. Wooncoach A (woonbegeleider niveau 4) in Rotterdam-Delfshaven (32 uur) bij Pameijer: Als wooncoach A coach je cliënten met een psychiatrische en/of (licht)verstandelijke beperking in hun thuissituatie naar zelfstandigheid. Samen met de cliënt maak je afspraken over zijn of haar doelen en de invulling daarvan. Dat doe je op basis van een persoonlijk ondersteuningsplan. Naast de cliënt ondersteun je ook zijn of haar (sociale) netwerk met advies en informatie. Je communicatieve vaardigheden zijn zeer goed, je bent consequent en je houdt je aan afspraken.

Website: www.werkenbijpameijer.nl

BBL vacatures van de week

1. Bijrijder bezorging-, magazijnmedewerker/leerling keuken monteur bij Nolte Keukens Rotterdam: Wij zijn voor ons familie bedrijf opzoek naar een bijrijder/magazijn medewerker welke tevens geïnteresseerd is om als leerling keuken monteur aan de slag te gaan. Waarbij later de mogelijkheid kan ontstaan dat je als keuken monteur aan de slag gaat.

Website: www.indeed.nl

bbl leerlingen gezocht voor leuke opleiding/baantjes in Rotterdam

2. Leerling Schilder bij Entjes Schilderwerk: Entjes Schilderwerk is per direct opzoek naar een leerling schilder. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde en jonge schilder, dan zijn wij naar jou opzoek!
Eisen: Goede kwaliteit, goede communicatieve (Nederlandse) vaardigheden, rijbewijs en eigen vervoer (optioneel), leeftijdscategorie (+/-) 16 t/m 30 jaar.

Website: https://entjesschilderwerk.nl/vacature-leerling-schilder

3. Leerling Grafisch Drukker via Ruimbaan: Geen opleiding nodig , Voortgezet onderwijs! Als grafisch afwerker ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van het drukwerk en van de machine. Je zorgt ervoor dat de machine op de juiste snelheid en met de juiste druk werkt. Waar nodig stel je de instellingen bij om de beste kwaliteit te garanderen.

Website: https://www.ruimbaan.nl/vacatures/leerling-grafisch-drukker-1

4. Opleiding evenement beveiliger bij International Security Agency (ISA): Opleiding start 1 oktober 2021!! Wie ben jij: Minimaal 18 jaar, leergierig en ambitieus (MBO 4 denkniveau), een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt (met een vlotte babbel), flexibel inzetbaar, geen 9 tot 5 mentaliteit, beschikbaar in de weekenden(overdag/nacht) en op feestdagen. In het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer), van onbesproken gedrag (een onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie);

Website: www.indeed.nl

5. Wax Technician | inclusief opleiding! bij The Wax Bar Rotterdam: Voor The Wax Bar vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Breda zoeken wij een ondernemende collega met veel klantervaring en de ambitie om het voortouw te nemen binnen een leuk en energiek team van Wax Technicians.

Website: www.indeed.nl

Stage vacatures van de week

stagiare gezocht voor leuke stages in Rotterdam

1. Stagiair(e) transport & logistiek bij Samskip: Bij Samskip zorgen we elke dag voor de meest efficiënte goederentransporten van A naar B voor onze klanten. Daar komen heel wat verschillende operationele, administratieve en commerciële werkzaamheden bij kijken. Voor gedreven mbo- en hbo-studenten die niet bang zijn om in het diepe te springen hebben wij binnen ons bedrijf verschillende boeiende stageplekken.

Website: https://careersatsamskip.com/vacancies/?job=stagiair-rotterdam-the-netherlands

2. IT Traineeship bij Calco: Zonder IT opleiding aan de slag in de IT, de meest innovatieve bedrijfssector op dit moment? Dat kan! Ontdek je innerlijke IT’er tijdens de Calco MasterClass. Een uniek IT traineeship waarin wij ambitieuze nog-niet IT’ers opleiden tot hét talent van de toekomst. Crisis of geen crisis, baanzekerheid in deze sector is nagenoeg 100%! Wij betalen jou vanaf dag 1 én je krijgt een vast contract.

Website: https://www.werkenbijcalco.nl/vacatures/vacature-traineeship-calco-masterclass?

3. Redactiestagiaire bij Weblab.nl B.V. / ThePerfectWedding.nl: Als redactiestagiair(e) werk je mee als volwaardig lid van onze redactie. Je bent een echte woordverwonderaar en een online freak. Je werkt zelfstandig en hebt de laatste wedding trends gespot voordat iemand anders dit doet. Je schrijft redactionele artikelen en branden content items voor onze klanten; je schrijft SEO-artikelen op basis van de laatste trends in wedding land; je bent verantwoordelijke voor de groei van onze Pinterest & Instagram accounts. It’s your piece of the wedding cake; je zorgt ervoor dat onze inspiratiegalerijen er awesome uitzien.

Website: www.indeed.nl

4. Stagiair Boeker bij Annabel: Naast het ondersteunen van boekingen van poppodium Annabel zul je je ook bezig houden met de ondersteuning van boekingen voor Cultuurpodium Perron, Expedition Festival, vrije volk festival, Kralingse Bos Festival en REC Festival.

Website: https://www.annabel.nu/stagiair-boeker/

Heb je vragen?

Wil je je aanmelden voor de Streetwise Sollicitatietraining? Of heb je hulp nodig bij het maken van een CV of sollicitatiebrief?

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.