Job Alert! van week 31

Job Alert! van week 31

Bijbaantjes

Bijbaan Beveiliger in opleiding bij Profi-Sec

Samen bezorgen wij de bezoekers van de grootste festivals en events een onvergetelijke dag! Denk hierbij aan: Latin Village, Awakenings Festival en Decibel, maar ook GLORY kickboxing, PSV en FC Utrecht behoren tot de werkplek! Nu hoor ik je denken, evenementen zijn er nu toch bijna niet? Dat klopt! Onze evenementenbeveiligers worden nu ingezet op andere locaties zoals testlocaties, winkels en Hogescholen. Je kunt dus alsnog snel en het hele jaar aan de slag!

Website 

Bedienend personeel & zelfstandig werkend keukenpersoneel bij Kiiro, Japanese Curry House

Ben jij nieuwsgierig naar ons concept, flexibel en lijkt het je leuk om bij het eerste Japanse curryhuis in Nederland te werken? Join dan het team van Kiiro! Wat bieden wij jou? Een marktconform salaris; een uitdagende functie en een gezellige en collegiale werksfeer. Ben jij gastvrij, flexibel, een efficiënte en effectieve werker die stressbestendig is? Stuur ons dan jouw cv met foto. Hopelijk zien we jou snel bij Kiiro!

Website

Bijles Medewerker Basisschool bij VP Studies

Als Bijlesdocent(e) werk jij op een basisschool in de regio Rotterdam. Jij zal een groep leerlingen begeleiden en coachen op het gebied van rekenen, taal en begrijpend lezen. Het is dus belangrijk dat jij het leuk vindt om met groepen jonge kinderen te werken en om ondersteuning te bieden aan de leerontwikkeling van de scholieren.

Website

Afwasser/Spoelchef bij Aqua Asia Club

Hey afwastopper, zoek jij een baan in de spoelkeuken? Kom werken bij Aqua asia. Je hebt een positieve instelling, je staat stevig in je schoenen, je vindt het een uitdaging om in een korte tijd heel veel borden en pannen te wassen. Ben je er al bekend mee? Dan is dit een pré, je bent flexibel, je bent beschikbaar voor zowel de avonden als de weekenden en bent een echte teamplayer.

Website

Escaperoombegeleider bij Fundustry Adventures

Je komt aan op onze locatie. De spullen die je nodigt hebt voor je activiteit staan al klaar en je checkt even of alles compleet is, je wilt er natuurlijk niet op locatie achter komen dat je iets mist!

Daarna vertrek je naar locatie en zorg je dat alles klaar ligt voor de groep die zo gaat komen. Als de groep aankomt heet je ze met een grote glimlach welkom, ze hebben er al zin in! Je geeft uitleg over de activiteit en moedigt ze aan! Na afloop is er een prijsuitreiking en jij viert dit enthousiast mee!

Website

Heb je vragen?

Wil je je aanmelden voor de Streetwise Sollicitatietraining? Of heb je hulp nodig bij het maken van een CV of sollicitatiebrief?

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Bilal

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 24 44 59

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Nezha

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 43 16 22 67

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Hamoun

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 18 91 15 32

Email

Instagram

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.