Job Alert! week 27

job alert vopr jongeren in Rotterdam Delfshaven

Job Alert! week 27

Vacature van de week

Coach meidenvoetbal vacature in Rotterdam Delfshaven

Voor het meidenvoetbal in Oud-Mathenesse zoeken we een enthousiaste, spontane en sportieve voetbaltrainster!

Wat ga je doen?

Iedere woensdag geef jij training aan de leukste meiden van 9 t/m 14 jaar in Oud-Mathenesse. Training wordt gegeven iedere woensdag van 15:30 tot 17:00 op het Serumpark.

Geen leeftijdsgrens! Zolang je maar enthousiast bent, kunt voetballen & het leuk vind om trainingen te geven!

Interesse?
Neem contact op met @marielle_wmoradar, 0631692766 of Marvin van TOS, 0681465001

Vacatures van de week

1. Weekendhulp bij H&M Poolsterstraat: In de ogen van onze klanten ben jij H&M! Je bent vriendelijk, stijlvol en werkt graag met mensen. Je maakt een groot verschil in de H&M-winkel. Geweldige klantenservice en stijladvies geven, houdt je de hele dag actief.

Website: https://career.hm.com

2. Zomerbaan bij ANWB R’dam Centrum: Wanneer klanten de winkel binnenstappen, ben jij het eerste aanspreekpunt. Je staat klanten te woord, beantwoordt vragen en geeft advies over de verschillende diensten en producten. Ondertussen houd jij je oren open voor eventuele verkoopsignalen. Jij pakt deze met beide handen aan en speelt hier handig op in.

Website: www.youngcapital.nl

3. Klantenservice Medewerker Advies bij Coolblue: Je begint je dag met een lekker kopje koffie. Daarna pak je je koptelefoon en toetsenbord erbij: tijd om aan de slag te gaan. Als customer service medewerker is geen klantvraag voor jou te complex en zorg je voor een glimlach bij onze klanten met het beste advies via de telefoon, e-mail of social media.

Website: https://werkenbijcoolblue.nl

4. Callcenter Medewerker bij Dental365: In deze uitdagende functie zal jij voortdurend in contact staan met de klanten en ontwikkel jij jouw servicegerichte en commerciële vaardigheden. Als Callcenter Medewerker beantwoord jij de eerste inkomende gesprekken van patiënten van Dental365. Deze patiënten bellen jou omdat zij een probleem of pijn hebben. Met de patiënt doorloop jij een aantal stappen waardoor je tot de kern van het probleem komt.

Website: www.indeed.nl

5. Operator bij ABZ Raamdecoratie: Als Operator zet je raambekledingsproducten in elkaar en: je bent voor 40 uur, 5 dagen per week beschikbaar, je hebt aantoonbare ervaring als operator in een productieproces, je beschikt over LBO denk- en werkniveau, je hebt affiniteit met techniek en je denkt in oplossingen en niet in storingen.

Website: www.werkenbijhunterdouglas.nl

BBL vacatures van de week

1. Opleiding Beveiliger Regio Zuid-Holland bij MAATbeveiliging: Ben jij op zoek naar een werk-/leerplaats in de beveiliging met baangarantie in Rotterdam, Den Haag en omstreken? Dan biedt MAATbeveiliging jou die mogelijkheid! De opleiding start medio september.

Website: https://www.vacature-beveiliger.nl/vacatures/opleiding-beveiliger-regio-zuid-holland/

2. Operator in Opleiding bij Jelle: Heb jij nog geen ervaring als assistent operator? Maar zou je dit wel graag willen leren? Meld je dan nu aan voor het High Potential traject! We zoeken gemotiveerde toppers die fulltime in 5 ploegen willen werken. Je gaat er voor zorgen dat er kaas van topkwaliteit in alle verschillende vormen gesneden en verpakt wordt. Plakken, blokken, lolly’s, niets is te gek. Jij start zelf het proces op door de machine in te stellen. Daarna begint het pas echt.

Website: https://www.jelle.com/baan-vinden/vacatures/operator-opleiding

3. Goederenmachinist (incl. opleiding) bij Rotterdam Rail Feeding B.V.: Wil jij met minimaal 1.750 pk onder je kont, met meer dan 2.000 ton aan gewicht op een veilige wijze door de haven van Rotterdam rijden op onze locomotieven? Heb je een opgewekt en positief humeur, ben je een teamplayer die ook zelfstandig kan werken? Ben je starter of op zoek naar een carrièreswitch? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Website: www.indeed.nl

4. Leerling autoschadeherstel bij M. de Koning Autobedrijven: In de functie van autoschadehersteller repareer je schade aan auto’s en zorg je ervoor dat deze er weer goed uit zien. De ene keer ben je bezig met het herstellen van personenauto’s, de andere keer werk je aan bedrijfswagens. Je herstelt en vernieuwt bijvoorbeeld carrosserie- en chassisdelen. Je houdt je daarbij bezig met schuur-, plamuur- en lakwerk.

Website: https://www.automotivevacaturebank.nl

5. KNF-Laborant in opleiding bij Ikazia Ziekenhuis: Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega met interesse om aan de slag te gaan op de polikliniek Klinische Neurofysiologie in het Ikazia Ziekenhuis? Dan kunnen wij jou opleiden tot KNF-laborant. Het is een gecombineerde opleiding van werken en leren, waarbij jij na de opleiding klaar bent om te starten als KNF-laborant.

Website: https://www.werkenbijikazia.nl/vacatures/knf-laborant-in-opleiding

Stage vacatures van de week

1. Stagiaire receptie bij Beautylooks Cosmetics B.V.: Beautylooks Plaza Rotterdam is een allround beauty salon gevestigd in het centrum van Rotterdam. Met onder andere een browbar, hairsalon, beautysalon en nail bar vind je bij Beautylooks alles met betrekking tot beauty onder één dak. Bij ons ben je meer dan alleen een gezicht aan de balie, je bent de spin in het web van onze Beautyplaza!

Website: www.indeed.nl

2. Stagiaire Talent Coach bij Young Talent Factory: Vind jij het leuk om bij te dragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkelingen van anderen en samen met hen te ontdekken waar hun kracht, ambities en kwaliteiten liggen? Je volgt de HBO opleiding gelijk aan (Toegepaste) Psychologie, HRM, Communicatie en hebt interesse in A&O en loopbaanbegeleiding

Dan ben jij misschien wel de stagiaire Talent Coach die YTF zoekt!

Website: www.asatalent.nl

3. Juridische stagiaire bij Erasmus Advocatenkantoor: Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste student-stagiaire voor de zomervakantie die (juridisch) ondersteunende werkzaamheden zal verrichten. Tijdens deze stage draai je volledig mee in ons team van advocaten en word je intensief betrokken bij dossiers.

Website: www.indeed.nl

4. Meewerkstage Marketing bij Mercedes-Benz: Ter versterking van het marketing team komen wij voor onze werklocatie Mercedes-Benz Rotterdam Charlois graag in contact met een creatieve en enthousiaste stagiair Marketing. Jij gaat voornamelijk content creëren voor verschillende online platformen. Denk hierbij aan social media, onze websites, actiewebsites en externe nieuws media.

Website: https://werkenbij.vanmossel.nl/vacatures/2790/meewerkstage-marketing-bij-mercedes-benz-in-rotterdam

5. (Afstudeer)stage Duurzaamheid en Circulariteit bij Hemmink: Tijdens je stage doe je onderzoek en werk je mee binnen de Business Unit Slim & Snel Installeren. Hierin komen commercie, marketing, duurzaamheid en techniek samen. Ook krijg je de kans om een kijkje te nemen bij het productieproces op de productielocatie van JMV in Vorden.

Website: https://www.werkenbijdebestewerkgever.nl/afstudeer-stage-duurzaamheid-en-circulariteit

Heb je vragen?

Wil je je aanmelden voor de Streetwise Sollicitatietraining? Of heb je hulp nodig bij het maken van een CV of sollicitatiebrief?

Neem contact op met onze TOS- en Wmo radar jongerencoaches!

Marielle

Mariëlle

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 31 69 27 66

Email
mbuter@wmoradar.nl

Instagram
@marielle_wmoradar.nl

Labinot

Labinot

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 55 34 33 92

Email
Iilazi@wmoradar.nl

Instagram
@labinot_wmoradar

Irene

Irene

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 83 03 47 09

Email
ialamimerouni@wmoradar.nl

Instagram
@irene_wmoradar

Nikki

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 20 91 34 44

Email
NOppelaar@wmoradar.nl

Instagram
@nikki_wmoradar

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Marvin

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 81 46 50 01

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Jolanda

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 54 34 25

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Bilal

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 41 24 44 59

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Nezha

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 43 16 22 67

Email

Instagram

saida, simone, Bouchra, Sandra, randy, sharon, vincent, Nikki, vincent

Hamoun

Locatie
Delfshaven

Mobiel
06 18 91 15 32

Email

Instagram

Tags:
,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.