Voor de ouders: Speelgoed van Toys-N-Wrap

kado, cadeau, saida, wmo radar, jong, rotterdam

Voor de ouders: Speelgoed van Toys-N-Wrap

Het is bijna zomer en Sinterklaas is alweer een paar dagen geleden, maar toch wilde ik hier wat aandacht aan geven. Want sinds vorig jaar werkt CJG (Centrum Jeugd en Gezin) Rijnmond samen met de stichting Toys-N-Wrap om kinderen tijdens bijvoorbeeld Sinterklaas een cadeautje te kunnen geven..

Toys-N-Wrap zamelen nieuw en zo goed als nieuw speelgoed in voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar.  Dit is bedoeld voor kinderen en familie die leven in armoede en het lastig hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, laat staan een leuk verjaardagscadeautje voor hun kinderen te kunnen kopen.

Speelgoed van Sinterklaas

Sinterklaas, Toysnwrap, speelgoed, kado, cadeau, CJG, Rotterdam, Rijnmond, Centrum, Jeugd, Gezin

Tijdens Sinterklaas hebben wij 65 kinderen blij kunnen maken met leuk speelgoed!

De kinderen die bij ons in de gaffel binnenkwamen wisten niet wat ze zagen toen ze al dat speelgoed zagen. Het was moeilijk voor ze om een keuze te maken en dan denk ik stiekem: “wat is het toch fijn om een hulpSint te zijn”.

De kinderen en de ouders gingen allemaal met een grote lach naar huis.

CJG en Toys-n-wrap bedankt voor jullie geweldige werk!

Het was een geslaagde dag en voor vele een fijne sinterklaas!

Wil jij met de kinderen de volgende ook meedoen? Stuur dan snel een mailtje naar Saïda.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.