Eerste dag met Villa Zebra

villa zebra, creatief, maken, rotterdam, centrum, oude westen, nieuwe gaffel,

Eerste dag met Villa Zebra

Samen met Villa Zebra hebben we hele leuke en creatieve dag gehad. Kinderen zijn bezig geweest met graffiti!
Wil je hun kunstwerken zien? dan moet je het aan hun vragen, maar hier zijn ze in actie!

De eerste keer is al geweest en er zijn hele mooie dingen gemaakt!

Wil je ook een keer meedoen?


Dat kan er zijn nog twee dagen waar je voor kan inschrijven, namelijk:

Woensdag 9 december van 14:00 tot 15:30

Gerjanne van Zuilens maakt sluimerige zeeslakken (voor 3 T/M 6 jaar)

Zet je duikbril op en tuur in de dieptes van de zee, daar helemaal in het donker kruipen de mooiste zeeslakken om die zwarte zee een beetje kleur te geven. Paars met gele strepen, fluorescerend roze wratjes, galaxy lijfjes je kunt het zo gek niet bedenken en ze bestaan echt. Volg jouw slijmspoor tot op de bodem van de Zee en maak je eigen kleurrijke slijmerige zeeslak.

Studio Maky maakt kwallenballen (voor 7 T/M 12 jaar)

Ook jij hebt normaal liever geen warme prikkelbare glibberige gekleurde kwal langs je benen glijden als je net lekker in de zee wilt springen, maar na deze workshop denk je daar vast anders over. Ontwerp, knip, plak, aai en naai samen met Studio MAKY je meest lieve, prima aaibare kwallenbal om lekker mee te knuffelen.


Woensdag 16 december van 14:00 tot 15:30

GIJS & ANNE VERA DUIK MEE IN ZEE 3 T/M 6 JAAR

Is het jouw grootste droom om mee te spelen in een natuurfilm? Doe dan mee met de workshop van Gijs en Anne Vera van Stichting Galerie de Jaloezie! Duik mee in zee: knip en plak bijzondere zeedieren, oefen je zwembewegingen, acteer voor een green screen en bekijk dan samen jullie eigen nooit eerder vertoonde zeldzame Diepzee-film!

CHANTAL VAN HEESWIJK WOORD-ZEE 7 T/M 12 JAAR

Heb jij altijd je woordje klaar en verzin jij vaak schitterende schrijfsels. Of vind jij woorden bedenken normaal juist heeeeel ingewikkeld en saai?! Ga dan aan de slag met Chantal van Heeswijk, zij maakt samen met jou van ieder woord een groot feestje. Teken en schrijf de mooiste beelden en woorden tot klets-natte verhalen en stuur ze per flessenpost de Woord-Zee in.


Vrijdag 18 december van 14:00 tot 15:30

INDRA WELMAN PARTY-OUTFIT 3 T/M 6 JAAR

Met de kerst(vakantie) voor de deur kan iedereen wel een nieuwe outfit gebruiken, zo eentje waar je helemaal glitter en glamour aan de kersttafel kunt verschijnen, of juist een outfit die superleuk staat bij je pyjamabroek en sloffen. Alles kan en mag, mode-ontwerpster Indra geeft je graag knip en versier advies.

GIJS & ANNE VERA DUIK MEE IN ZEE 7 T/M 12 JAAR

Altijd al eens in een film willen spelen? Doe dan mee met de workshop van Gijs en Anne Vera van Stichting Galerie de Jaloezie! Duik mee in zee: ontwerp bijzondere zeedieren, oefen je zee-moves, acteer voor een green screen en bekijk dan samen jullie eigen nooit eerder vertoonde zeldzame Diepzee-film!

villa zebra, creatief, maken, rotterdam, centrum, oude westen, nieuwe gaffel,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.